سطح همکاریهای پارک علم وفناوری استان مرکزی با بنیاد شهید و امور ایثارگران افزایش مییابد.
با حضور مسئولین مرکز دانشپژوهان و تشکلهای شاهد و ایثارگر جمهوری اسلامی ایران در پارک علم و فناوری و هماهنگی جهت امضای تفاهمنامه همکاری میان پارک علم و فناوری استان مرکزی و مرکز دانشپژوهان و تشکلهای شاهد و ایثارگر، سطح همکاریها و تعاملات ما بین این دو مجموعه در جهت استفاده از توانمندیها و ظرفیتهای دو طرف افزایش مییابد.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری استان مرکزی، دکتر «عادل مهری ورنیاب» ریاست مرکز دانشپژوهان و تشکلهای شاهد و ایثارگر جمهوری اسلامی ایران به همراه جمعی از مدیران این مجموعه با حضور در پارک علم و فناوری استان مرکزی، ضمن دیدار با ریاست و مدیران پارک علم و فناوری استان، درخصوص افزایش سطح همکاری فیمابین به بحث و تبادل نظر پرداختند.
درکتر مهری در این جلسه اظهار داشت: یکی از مهمترین موضوعاتی که مدیران ارشد بنیاد شهید و امور ایثارگران پیگیر آن هستند، بحث اشتغال خانواده معظم شاهد و ایثارگر است که یکی از زمینههای فراهم آمدن شرایط اشتغال، توسعه شرکتهای دانشبنیان توسط این عزیزان خواهد بود.
وی ادامه داد: از همین رو تا امروز نزدیک به 10هزار شاهد و ایثارگر به عضویت مرکز دانشپژوهان و تشکلهای شاهد و ایثارگر درآمدهاند و طی 2 سال گذشته بیش از 350 طرح استارتاپی توسط این افراد شناسایی و به مسیر تجاری سازی هدایت شدهاند.
رییس مرکز دانشپژوهان و تشکلهای شاهد و ایثارگر افزود: خوشبختانه در بنیاد شهید و امور ایثارگران سازمانهای اقتصادی نظیر سازمان اقتصادی کوثر، فعال هستند که میتوانند به عنوان پشتوانه از استارتاپها و شرکتها حمایت لازم و کافی را انجام دهند. ضمنا طرحهایی که شرایط حمایت را داشته باشند، میتوانند از تسهیلات صندوق اشتغال بنیاد شهید، با شرایط مناسب بهرهمند شوند.
دکتر عادل مهری ورنیاب در پایان گفت: در فاز اول همکاری با پارک علم و فناوری استان مرکزی و طی برنامهریزی صورت گرفته، راهاندازی خانههای خلاق در دستور کار است و انتظار میرود با برگزاری رویدادهای استارتاپی، در جهت شناسایی و حمایت از طرحها، گام بلندی برداشته شود و در این بین طرحهای استارتاپی ایثارگران مورد توجه قرار گیرد. ضمنا در مرکز این آمادگی وجود دارد تا با توجه به منابع متمرکز در اختیار، از محصولات دانشبنیان استان که توسط پارک علم و فناوری استان مرکزی شناسایی و معرفی میگردد، حمایتهای خوبی صورت پذیرد.
در ادامه جلسه، دکتر «محمدعلی داستان دیزناب» ریاست پارک علم و فناوری استان مرکزی از آمادگی پارک علم و فناوری استان مرکزی جهت توسعه کسب و کار دانشبنیان در بین خانواده معظم شاهد و ایثارگر خبر داد و اظهار کرد: تا به امروز از بین خانواده محترم شاهد و ایثارگر در سطح استان مرکزی، 120 نفر شناسایی شده و 40 طرح در سامانه بارگزاری شدهاند که پارک علم و فناوری استان مرکزی با تمام ظرفیتهای قانونی خود، از این طرحها تا زمان ورود به مسیر تجاری سازی آنها حمایت مینماید.
در پایان این جلسه نیز ریاست و مدیران مرکز دانشپژوهان و تشکلهای شاهد و ایثارگر جمهوری اسلامی ایران با حضور در دفاتر و کارگاههای برخی از شرکتهای مستقر در پارک علم و فناوری استان مرکزی، از نزدیک با توانمندیها و پتانسیلهای این مجموعهها آشنا شدند.
انتهای خبر./